Η «Ζωή Αλλιώς» ταξιδεύει με τον «Οδυσσεβάχ»

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 16:10

Το ταξίδι «από το εγώ στο εμείς» ήταν φέτος για ολόκληρη τη χρονιά η κύρια θεματική του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας – ΟΚΑΝΑ που διαχύθηκε σε όλα τα τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων μέσω του πρωτότυπου συνδυασμού δημιουργικής έκφρασης και Πρωτογενούς Πρόληψης.

Αυτός ο συνδυασμός που αγαπήθηκε από εκατοντάδες συμπολίτες μας και επικυρώθηκε επιστημονικά από το Συμβούλιο της Ευρώπης με το Βραβείο POMPIDOU 2018, παρουσιάζεται κάθε χρονιά στη θεσμοθετημένη πλέον καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Η Ζωή Αλλιώς», όπου οι ομάδες του Εργαστηρίου Ζωής ανοίγουν στο κοινό τις εμπειρίες τους και προάγουν με καλλιτεχνικό τρόπο τη δημιουργία υγιών κοινωνικών σχέσεων.

Φέτος η «Ζωή Αλλιώς» συνδυάζεται με την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και γίνεται μεγαλύτερη, ουσιαστικότερη και πιο παραστατική από ποτέ. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20:00 το αγαπημένο θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ» ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και με αφετηρία «το εγώ» ταξιδεύουμε «στο εμείς», στη δική μας Ιθα… γδάτη! Η «Ζωή Αλλιώς» μάς προσφέρει ένα αλλιώτικο ταξίδι μέσα από τα κανάλια της Πρόληψης, ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ενηλικίωσης και γνώσης γεμάτο εμπόδια, δυσκολίες και διλήμματα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας: 2410 555935.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass