Αρχίζει σήμερα ο θερινός κινηματογράφος

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:11

Με την οσκαρική ταινία "Το πράσινο βιβλίο" ανοίγει απόψε τις πύλες του, ο θερινός κινηματογράφος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, θα προβάλει ταινίες για όλες τις προτιμήσεις. Κωμωδίες, δράματα, θρίλερ, περιπέτειες, φαντασίας, παλιές, καινούργιες και πρώτης προβολής.

Επίσης, τα Σάββατα από τις 15 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου θα προβληθούν βραβευμένα ντοκιμαντέρ από το Cinedoc σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, με είσοδο ελεύθερη.Το ραντεβού, όσων αγαπάμε τον καλό κινηματογράφο, μεταφέρεται στον Μύλο, από σήμερα 10 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η σημερινή ταινία είναι μια αληθινή αντιρατσιστική ιστορία και θα προβάλλεται από σήμερα έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 22.00.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Δεκαετία του '60. O Τόνι Λιπ, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Μπρονξ, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Δρ. Ντον Σίρλεϊ, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Μανχάταν στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς. Συναντούν τον ρατσισμό, διάφορους κινδύνους, αλλά και ανθρωπιά και αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να επιβιώσουν σε μία διαδρομή ζωής.

Δραματική κομεντί 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 130'

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Φαρέλι με τους: Βίγκο Μόρτενσεν, Μαερσάλα Αλί, Λίντα Καρντελίνι.

Όσκαρ 2019 Καλύτερης Ταινίας, Β΄ Ανδρικού Ρόλου (Μαερσάλα Άλι) και Πρωτότυπου Σεναρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass