Η Φιλιππούπολη γιορτάζει την Αγία Τριάδα

ΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 16:02

Πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει το τριήμερο 15,16 και 17 Ιουνίου η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Τριάδος.

Η πανήγυρη αυτή θυμίζει στους πρόσφυγες κατοίκους της συνοικίας, το σημαντικό θρησκευτικό μνημείο του μοναστηριού της Αγίας Τριάδας της επαρχίας Καβακλί, της Ανατολικής Ρωμυλίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση τμημάτων παραδοσιακού και μοντέρνου χορού για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών.

Συμμετέχουν ο Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «ο Θετταλός», ο Μ.Ε.Σ. Λιβαδακίου, όλες οι παιδικές χορευτικές ομάδες της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης, τα τμήματα Μοντέρνου χορού της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης.

Μεθαύριο Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας εσπερινός στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, στις 9 μ.μ. θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και θα ξεκινήσει η βραδιά, όπου θα εμφανιστούν το Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής της Ε.Μ.Λ.Φ., ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού Ελασσόνας και τα τμήματα Ενηλίκων ΕΜΛΦ.

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ., θα τελεστεί Πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στις 9 μ.μ. θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και αμέσως μετά η ΕΜΛΦ θα παρουσιάσει τη θεματική παράσταση με τίτλο «Από Μάρτη καλοκαίρι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass