«Στο επίκεντρό μας ο Άνθρωπος»

ΤΟΝΙΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΚΑΝΑ ΛΙΤΣΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΗΣ»

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 16:04

Συνεχίζοντας τα «ταξίδια», το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - ΟΚΑΝΑ παρουσίασε χθες βράδυ το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ», αλλά και μια σύγχρονη εκδοχή των ιδιαίτερων μηνυμάτων αυτής της «αληθινοψεύτικης αλλά μοναδικής» ιστορίας, εκδήλωση που ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, ενώ εντασσόταν στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης «Η Ζωή Αλλιώς» 2019.

Στη φετινή «Ζωή Αλλιώς», τη θεσμοθετημένη πλέον καλοκαιρινή γιορτή κατά την οποία οι ομάδες του Εργαστηρίου Ζωής ανοίγουν στο κοινό τις εμπειρίες τους και προάγουν με καλλιτεχνικό τρόπο τη δημιουργία υγιών κοινωνικών σχέσεων κύρια θεματική ήταν το ταξίδι «από το εγώ στο εμείς» που διαχύθηκε σε όλα τα τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων μέσω του πρωτότυπου συνδυασμού δημιουργικής έκφρασης και Πρωτογενούς Πρόληψης. Η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ στην ομιλία της λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι «…Ο Οδυσσεβάχ είναι ένα όμορφο ταξίδι στη χώρα των αισθημάτων, της αναζήτησης και της ανακάλυψης της αληθινής έννοιας της ζωής. Αυτή είναι η δική μας απάντηση στις εξαρτήσεις. Είναι οι δυνατές σχέσεις, είναι οι σκεπτόμενοι Άνθρωποι. Στο επίκεντρο της πολιτικής μας σταθερά κυριαρχεί ο Άνθρωπος, αυτή η μαγική, τεράστια λέξη, με την απερίγραπτη δύναμη και τις απίστευτες δυνατότητες». Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass