Το πάρτι σήμερα αρχίζει!

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ - Π. ΣΑΠΚΑΣ: ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2019 15:08
Ο Παύλος Παυλίδης ανοίγει σήμερα την αυλαία του Φεστιβάλ Πηνειού Ο Παύλος Παυλίδης ανοίγει σήμερα την αυλαία του Φεστιβάλ Πηνειού

Η προετοιμασία έχει τελειώσει, οι σκηνές έχουν στηθεί, όλοι είναι στη θέση τους: το πάρτι σήμερα αρχίζει! Το Φεστιβάλ Πηνειού, το ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού της πόλης με το ποτάμι της, ξεκινά σήμερα και υπόσχεται τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική, χορό, και πολλές-πολλές παράλληλες δράσεις. Μάλιστα φέτος στην κοίτη του Πηνειού θα κατέβουν και δύο… Γκράμι αφού αύριο Πέμπτη στην Κεντρική Σκηνή θα βρεθεί ο Fantastic Negrito. Σήμερα στην Κεντρική Σκηνή θα εμφανιστεί ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Μovies, ενώ νωρίτερα την αυλαία του Φεστιβάλ θα σηκώσει στις 7 μ.μ. το σύνολο κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών και… ψυχή του Φεστιβάλ δήλωσε στην «Ε» ότι «Δεκαεννέα χρόνια Φεστιβάλ Πηνειού, τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αλλάξει μορφή και φιλοσοφία και είναι πλέον ένα καθαρά μουσικό φεστιβάλ με παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που συζητάει για το φεστιβάλ όχι μόνο η Ελλάδα αλλά έχει βγει και εκτός των συνόρων της χώρας μας. Φέτος μάλιστα έχουμε και την πανελλήνια «πρωτιά» να φιλοξενούμε έναν ξένο καλλιτέχνη που έχει κερδίσει δύο Γκράμι, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το Φεστιβάλ Πηνειού, ενώ όπως μας είπε έρχεται γιατί τον κέντρισε η όλη ιδέα του Φεστιβάλ αλλά και το πώς τον αντιμετωπίσαμε. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε και καλύτερα» ενώ στην ερώτηση τι να περιμένουμε τα επόμενα έτη μετά τα φετινά δύο Γκράμι επισήμανε αφοπλιστικά... «Τρία Γκράμι».
Το σύνολο κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας θα υποδεχτεί τον κόσμο στις 7 μ.μ., με συνοδεία τους μικρούς ποδηλάτες της Ακαδημίας Ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, κι όλοι μαζί θα διασκεδάσουν με τις δεκάδες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και τις αθλητικές δραστηριότητες που ξεκινούν από τις 6 μ.μ. και τις συναυλίες στις τρεις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ.
Η Κεντρική Σκηνή θα ανοίξει στις 9 μ.μ. με τους Mr. Highway Band (ελληνικό ροκ συγκρότημα με πολλές επιτυχίες) για να ακολουθήσουν οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies και η διάθεση να απογειωθεί.
Στη Β’ Σκηνή οι ράπερ Sadomas και 12ος Πίθηκος θα ξεσηκώσουν τη νεολαία με το ρυθμό τους και τα κοινωνικά μηνύματα των στίχων τους.
 Για τους πιο ρομαντικούς, υπάρχει η Γ’ Σκηνή όπου τρεις νέες τραγουδίστριες θα κάνουν ένα υπέροχο αφιέρωμα στον ποιητή της αγάπης Leonard Cohen. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is θα μας ταξιδέψουν με τις ξεχωριστές φωνές τους στο θαυμαστό μουσικό του σύμπαν για να… χορέψουμε μαζί ως το τέλος του έρωτα!
Το πρόγραμμα της ημέρας:
19:00 Welcome - Σύνολο Κρουστών Μουσικού Σχολείου με τη συνοδεία των μικρών ποδηλατών της Ακαδημίας Ποδηλασίας του Δήμου
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
21:00-00:00 Mr. Highway Band | Παύλος Παυλίδης & B-Movies
ΣΚΗΝΗ Β΄
21:00-00:00 Sadomas | 12ος Πίθηκος
ΣΚΗΝΗ Γ΄
21:00-23:00 “A Tribute to Leonard Cohen” Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass