Fantasticό Φεστιβάλ Πηνειού...

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΥΟ ΓΚΡΑΜΙ FANTASTIC NEGRITO - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2019 15:02

«Το γεγονός του καλοκαιριού όχι μόνο στη Λάρισα αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα», είχαν χαρακτηρίσει τη συναυλία του Fantastic Negrito ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας και ο σκηνοθέτης Κώστας Λαμπρούλης κατά την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Πηνειού. Χθες ο Fantastic Negrito, ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της σύγχρονης μπλουζ σκηνής φρόντισε να τους επιβεβαιώσει. Ο κάτοχος δύο Γκράμι, κατά κόσμο Xavier Amin Dphrepaulezz, σκόρπισε λίγη από την αστρόσκονη που έχουν τέτοιου διαμετρήματος καλλιτέχνες στους χιλιάδες Λαρισαίους που βρέθηκαν στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ. Ακόμη και οι αμύητοι στο είδος μουσικής που εκπροσωπεί ο Fantastic Negrito απόλαυσαν τη σκηνική του παρουσία και τραγούδια που αν και δεν γνώριζαν τους στίχους μιλούσαν κατευθείαν στην καρδιά τους.


Γιατί όπως δήλωσε στην «Ε» ο σπουδαίος καλλιτέχνης «οι άνθρωποι ακούν με την καρδιά και όχι με τα αυτιά τους».
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Κεντρική Σκηνή συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή το Φεστιβάλ Πηνειού που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών.
Μαζί του παίζουν οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα). Θα προηγηθούν οι δικοί μας Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί.
Στη Σκηνή Β’ οι VIC (Villagers of Ioannina City) το ελληνικό συγκρότημα της πειραματικής ροκ μουσικής σκηνής από τα Ιωάννινα, με τους πολλούς και φανατικούς φίλους. Ο ήχος τους αποτελεί συνδυασμό του stoner και ψυχεδελικού rock με την ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική. Θα προηγηθούν οι Λαρισαίοι Diffusion που συνδυάζουν punk rock, post και rock’n’roll.
Τέλος, στη Σκηνή Γ’ η Μαριάννα Ζάχου μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπλάνηση με ηχοχρώματα γεμάτα λυρισμό κι αρώματα Μεσογείου, αισθαντικότητα κι έναν κυματισμό ευαίσθητης και ταυτόχρονα δυνατής εσωτερικής έκφρασης. Θα προηγηθεί το Σύνολο Ηλ. Κιθάρας Μουσικού Σχολείου Λάρισας.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 21:00-00:00
Βαλιάκας και Ιδανικοί | Κωστής Μαραβέγιας
ΣΚΗΝΗ Β΄ 21:00-00:00
Diffusion | VIC (Villagers of Ioannina City)
ΣΚΗΝΗ Γ΄ 20:00-23:00
Σύνολο Ηλ. Κιθάρας Μουσικού Σχολείου | Μαριάννα Ζάχου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass