«Ξεκινούν οι καλοκαιρινές δράσεις στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας

Στις 28 Ιουνίου η γιορτή έναρξης

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 15:06

Τα σχολεία τελείωσαν και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κ. Κούμας» ξεκινά τις δράσεις της για ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών. με βιβλία, παιχνίδια, κρυμμένους θησαυρούς και γνώσεις.

Οι καλοκαιρινές δράσεις ξεκίνησαν το 2012 με πρωτοβουλία και υλοποίηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας FutureLibrary και συνεχίστηκαν τα τελευταία χρόνια από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Φέτος βιβλιοθήκες της ευρύτερης Θεσσαλίας αποφάσισαν να πάρουν την πρωτοβουλία,ώστε συνεργαζόμενεςνα κάνουν τις δικές τους καλοκαιρινές προτάσεις με «δράσεις κι αποδράσεις», όπως μαρτυρά ο τίτλος της, για «ήσυχα και ανήσυχα παιδιά».

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νοςΚούμας» από 28 Ιουνίου έως και 6 Σεπτεμβρίου 2019. Η γιορτή έναρξης για όλα τα παιδιά και τους εφήβους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 11 το πρωί.

Η καλοκαιρινή Εκστρατεία 2019 της Εθνικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών θα πραγματοποιηθεί στη βιβλιοθήκη τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης (28ης Οκτωβρίου 9), δεν έχουν κόστος συμμετοχής, είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο site της βιβλιοθήκης: http://vivl-laris.lar.sch.gr/ στη σελίδα στο Facebook και στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο: 2410531973 (κ. Γκουντουβά Βάγια).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass