Μεθαύριο Πέμπτη «Το ασυνόδευτο»

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 16:18

Το Θέατρο των Οδοιπόρων παρουσιάζει για μια τελευταία παράσταση μεθαύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., «Το Ασυνόδευτο» του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μιτσιούλη στο Θέατρο ‘’Κώστας Τσιάνος''.

Η παράσταση εντάσσεται στο νέο θεσμό του Θεσσαλικού θεάτρου «Η πόλη στο προσκήνιο» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τo πρόγραμμα «Λάρισα- Η πόλη που μαθαίνει» και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, θα συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Προσφυγικών Καταυλισμών).

Με το πέρας της παράστασης θα γίνει συζήτηση με θέμα «Η Τέχνη στην Εκπαίδευση», με αφορμή το κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη, την ίδια την παράσταση και την αντίστοιχη θεματική των δράσεων «Λάρισα,- Η Πόλη που Μαθαίνει» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Θα εισηγηθούν οι : Αγλαία Νάκα (θεατρολόγος/σκηνοθέτιδα), Βάσια Νήμα (ψυχολόγος/στέλεχος του προγράμματος «Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει», Άκυς Μιτσιούλης (σκηνοθέτης). Παρεμβαίνει η Εύα Αρζομανίδου (εκπαιδευτικός). Συντονίστρια η εκπαιδευτικός Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Τηλέφωνο κρατήσεων στο 2410 533417

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass