Εκδηλώσεις για τη Μητέρα

ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 17:03

Πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μητέρα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ. στην πλατεία της Βερδικούσιας. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσιας «Η Ομόνοια», ενώ θα συμμετάσχουν και άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής, αλλά και από την Κρήτη. Σε ανακοίνωση της «Ομόνοιας» αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η μαγεία της αιώνιας αγάπης στη ζωή μας είναι η μάνα.

Στα χέρια της κρατά τα νήματα του κόσμου και τη δική μας τύχη. Είναι η αρχή και η συντέλειά μας, έρχεται κοντά μας, μας προστατεύει και μας δίνει την ευχή της. Από την αρχαία Ελλάδα όπου λατρευόταν η Γαία, η Μητέρα Γη, ως τη μεγαλύτερη Μάνα του κόσμου τη γλυκιά μας Παναγιά, και βέβαια ως τις μέρες μας, εξακολουθεί να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην πορεία και εξέλιξη του κάθε ανθρώπου και αποτελεί πηγή ζωής, καταφύγιο, σιγουριά, αυταπάρνηση. Αυτή είναι η αιώνια αληθινή μάνα που δεν αλλοίωσε τη μορφή της η λυσσαλέα δύναμη και εξέλιξη της εποχής μας.
Αυτή τη θέση και τη σχέση της Μάνας θα παρουσιάσει χορευτικά και θεατρικά ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσιας «Η Ομόνοια» στην όμορφη πλατεία της ορεινής κοινότητας το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9 μ.μ. με τη συμμετοχή του Παραδοσιακού Συλλόγου Χανίων «Οι Σταυραετοί», του Μ.Σ. Αμπελίων, του Μ.Λ.Σ. Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» και τη συμμετοχή παραδοσιακής ζυγιάς από ντόπιους μουσικούς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass