1ο Larizona festival στον Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2019 17:15

Ένα νέο φεστιβάλ έρχεται να ταρακουνήσει τη Λάρισα εν μέσω καλοκαιριού. Πρόκειται για το Larizona festival vol 1 το οποίο διοργανώνουν το Μαύρo Πρόβατο - Mavro Provato σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 5 μ.μ. στην αυλή του Μύλου του Παππά.
Κατά τη διάρκεια του Larizona festival ο Μύλος θα γεμίσει από τις μουσικές τεσσάρων γνωστών συγκροτημάτων: 1000mods, Hidden in the basement, Λάργκο, Prospects.


Εικαστικό δρώμενο live στο live
Μια μικρή ομάδα Λαρισαίων εικαστικών, θα δημιουργήσουν ζωντανά μια εικόνα ροκ, χωρίς να γνωρίζουν το σχέδιο της σύνθεσης που δουλεύουν. Η εικόνα θα ολοκληρωθεί όταν τελειώσουν όλα τα κομμάτια που τη συνθέτουν και θα φανεί με την τοποθέτησή τους σε τοίχο εντός του χώρου του φεστιβάλ.
Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τους δημιουργούς επί το έργον. Κάθε καλλιτέχνης θα φέρει τα υλικά της προτίμησής του και ό,τι φτιάχνουν πρέπει να είναι έτοιμο με το τέλος του φεστιβάλ. Τα ονόματα των εικαστικών: Λάσκαρης Αστέριος, Λάσκαρης Χρήστος, Δημητρίου Αστέριος, Ζηπέλα Ζωή, Καλογήρου Δήμητρα, Σαμαράς Χρήστος, Σάρλη Ελένη. Συμμετέχουν οι γνωστές από τη διοργάνωση του φεστιβάλ Lacomics, Εκδόσεις του Κάμπου και ο ταλαντούχος Μέλανδρος Γκανάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass