Με επιτυχία στέφθηκε το αργιθεάτικο γλέντι

ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 16:17

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή το γλέντι του Συλλόγου Aργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Αγιος Νικόλαος», μία καθιερωμένη εκδήλωση την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο αφιερώνει στον αείμνηστο Αργιθεάτη και καθηγητή της σχολής, Κωνσταντίνο Θέο.

Τους πολλούς παρευρεθέντες παραδοσιακά διασκέδασαν οι μουσικοί του συλλόγου Σεραφείμ Βίλλης (κλαρίνο), Παναγιώτης Παππάς (βιολί), Γιώργος Θεοδωρίδης (λαούτο), Παναγιώτης Νάκος (κρουστά) και ο Γρηγόρης Παπαδήμας (τραγούδι).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Ζαούτσος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Θεόδωρος Καφφές, ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Λάρισας Γούλας Παναγιώτης, οι υποψήφιοι βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης, Κώστας Τζανακούλης, Μαρία Γαλλιού, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χρήστος Τοπαλίδης, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων Νανά Μαυραντζά καθώς και δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της πόλης και του δήμου Αργιθέας, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων της πόλης κ.ά.

Με ανακοίνωσή του «το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τη διεύθυνση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής για την αγαστή συνεργασία, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την στήριξη της εκδήλωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass