Ανοιξε χθες αυλαία το Larisa Youth Festival

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 μ.μ.

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2019 15:00

Το Larisa Youth Festival, ένα φεστιβάλ απόδρασης, διασκέδασης, αποδοχής και εξέλιξης άνοιξε την αυλαία του χθες στο Αισθητικό Αλσος Λάρισας.

Κατά την πρώτη μέρα του φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, πραγματοποιήθηκε πλήθος δράσεων που περιλάμβαναν διαγωνισμούς σκέιτ, bmx, σόου με γκράφιτι και πάρα πολλή μουσική, κι επειδή… νηστικό αρκούδι δεν χορεύει το φεστιβάλ άνοιξε με πικ-νικ. Το Larisa Youth Festival είναι ένα φεστιβάλ από νέους για νέους και πραγματοποιείται τόσο για την ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού για εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης όσο και για τη διασκέδαση την ίδια! Σήμερα δεύτερη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. με πικ-νικ, πάλι θα γίνονται διαγωνισμοί σκέιτ και bmx, μουσική θα παίξουν τα συγκροτήματα και οι μουσικοί 5M, Timelεss, Sleeping Bugs, BoneCrack, Black Stone Machine, Μ3ΜΦ1Σ, Liakos Ze. Επίσης θα πραγματοποιηθεί σόου με γκράφιτι με καλλιτέχνες απ’ όλη τη Θεσσαλία και πολλά ακόμα!

Βασικός διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Ευθύμιος Καλαμποκίδης και ο σύλλογος «Οι κουκουβάγιες». Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass