Τέταρτο θεσσαλικό αντάμωμα στο Χαϊδάρι

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2019 15:32

Πιστός στο ραντεβού με την παράδοση δήλωσε για ακόμα μία χρονιά ο Σύλλογος Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη» πριν από λίγες μέρες στην πλατεία του Δημαρχείου, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Με προσήλωση και μεράκι προσπάθησαν και έφεραν εις πέρας την «Αναβίωση της παράδοσης» και την ανάδειξη του παραδοσιακού «ελληνικού γλεντιού» όπως μαρτυρούσε ως προπομπός και η αφίσα της εκδήλωσης.

Το 4ο Αντάμωμα των Θεσσαλών ανέδειξε αξιόλογα συγκροτήματα με έθιμα και χορούς από περιοχές και χωριά της ιστορικής μας Θεσσαλίας, ενώ η ορχήστρα του Δημήτρη Κώτσικα με την ποιότητά της απέδειξε πως όταν οι μουσικοί έχουν γνώση, σέβονται πάνω απ’ όλα την παράδοση και κυρίως όταν υπάρχει συνεργασία, τότε το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αξιόλογο. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται «Ως Σύλλογος Θεσσαλών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Θεσσαλών του Χαϊδαρίου αφενός γιατί με το πέρασμα των χρόνων η συνεργασία μας βασίζεται σε ολοένα και πιο σταθερά θεμέλια (όπως πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα στους θεσσαλικούς και όχι μόνο συλλόγους) και αφετέρου γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να ανταμώσουμε ξανά χορευτικά, με τον Σύλλογο των Απανταχού Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα» με τον οποίο μας συνδέει χρόνια φιλία και συνεργασία. Μαζί παρουσιάσαμε χορούς αντιπροσωπευτικούς της Θεσσαλίας με διάφορες παραλλαγές και ύφος ανά χορό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass