Γέλασαν για καλό σκοπό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΑΡΑΛΙΚΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ANIMUS THEATER ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2019 15:44

Ο Γαληνός, ο περίφημος γιατρός του 2ου αιώνα μ.Χ., έλεγε ότι οι ασθενείς πρέπει να παρακολουθούν παραστάσεις, άλλωστε η δραματοθεραπεία που ξεκίνησε ως επιστήμη περίπου το 1960, υπήρχε ήδη στην αρχαιότητα. Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS πρόσφατα άρχισε τη λειτουργία του ένα άκρως λειτουργικό ανοιχτό θέατρο, συνταιριάζοντας αυτή την αρχαία επιταγή:

υγεία και τέχνη βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι. Χθες το βράδυ στο γεμάτο από κόσμο ANIMUS THEATER ο κορυφαίος Ελληνας stand-up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος έβαλε στο στόχαστρό του τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο σκορπώντας αφειδώς το γέλιο. Και το πιο σημαντικό; Τέσσερα παιδιά, ο Άγγελος, ο Δημήτρης, ο Παναγιώτης και η Σοφία, που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασης και βρίσκονται πλέον σπίτι τους, υποστηρίχτηκαν οικονομικά μέσω του προγράμματος «ΑΝΙΜUS Theater Give + Heal» προκειμένου να συνεχίσουν να χαμογελούν.
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλώντας στην «Ε» δήλωσε «Το γέλιο δεν σταματάει ποτέ, ακόμη κι αν γίνει ένα κακό πρέπει να το αντιμετωπίσεις γελώντας. Με τα παιδιά που βρίσκονται εδώ στο Animus ή με τα παιδιά που θα ενισχυθούν από την αποψινή παράσταση και που κι αυτά πέρασαν από εδώ με δένει και μια προσωπική ιστορία. Μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κινδύνεψα να χάσω το δεξί μου πόδι. Οι γιατροί μου μάλιστα ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι θα αναγκάζονταν να μου το ακρωτηριάσουν. Όταν μετά από 22 μέρες όμως στάθηκα όρθιος -από ένα ιατρικό θαύμα- ο γιατρός έπεσε στην αγκαλιά μου και έκλαιγε» ανέφερε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass