Φεστιβάλ Σκόρδου στον Πλατύκαμπο

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 17:15

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αρμενίου «Άνθιμος Γαζής» στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυσή του διοργανώνει σήμερα Πέμπτη στις 9 μ.μ. παρουσίαση όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου με χορούς από όλη την Ελλάδα. Τα τμήματα θα εμφανιστούν με τις φορεσιές του συλλόγου.


Αύριο Παρασκευή και ώρα 8 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα διοργανώνει την 6η Γιορτή Γλυκού στον χώρο του Σχολείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρασκευή και βράβευση γλυκών. Στις 10 μ.μ. θα ξεκινήσει παραδοσιακό γλέντι με λαϊκοδημοτική ορχήστρα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα.
Μεθαύριο Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου στον Πλατύκαμπο θα γίνει το «Φεστιβάλ Σκόρδου και Αγροτικών Προϊόντων». Το Σάββατο στην κεντρική βραδιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεχνη και λαϊκή μουσική και την Κυριακή παραδοσιακό γλέντι με χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική. Συνδιοργάνωση: Τοπική Κοινότητα Πλατυκάμπου, Αντιδημαρχία Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου, Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου, Σύλλογος Γυναικών Πλατυκάμπου, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Πλατυκάμπου, Αθλητικοί Σύλλογοι Πλατυκάμπου «Ογχηστός» και «Αετός». H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass