Το Larizona Festival «ταρακούνησε» τη Λάρισα

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2019 16:37

Μουσική, χορό, ενέργεια, κόσμο κι ένα κατευναστικό αεράκι: Όλα τα είχε το πρώτο Larizona Festival. Α κι αστέρια, όχι μόνο στον ανέφελο ουρανό αλλά και στη σκηνή που είχε στηθεί στον Μύλο του Παππά. Τέσσερα πολύ γνωστά ελληνικά συγκροτήματα βρέθηκαν χθες στο κύτταρο πολιτισμού που ακούει στο όνομα «Μύλος» και παρέσυραν τους χιλιάδες Λαρισαίους στους ρυθμούς τους.

Happens Every Time, Λάργκο, Hidden in the basement και 1000mods έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στο Larizona Festival ανεβάζοντας από τον πρώτο χρόνο πολύ ψηλά τον πήχη.
Παράλληλα εφτά εικαστικοί καλλιτέχνες, οι Αστέριος Λάσκαρης, Χρήστος Λάσκαρης, Αστέριος Δημητρίου, Ζωή Ζηπέλα, Δήμητρα Καλογήρου, Χρήστος Σαμαράς και Ελένη Σάρλη, δημιούργησαν παράλληλα και χωρίς να γνωρίζουν το σχέδιο σύνθεσης που δουλεύουν μια εικόνα ροκ, με το τελικό αποτέλεσμα να φανερώνεται όταν το έργο τοποθετήθηκε σε τοίχο εντός του φεστιβάλ.
Στο Larizona Festival έντονο αποτύπωμα είχε και η τέχνη του Κόμικς αφού συμμετείχαν οι Εκδόσεις του Κάμπου και ο ταλαντούχος Μέλανδρος Γκανάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass