«Κάπου σε έχω ξαναδεί»

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2019 18:07

Συναυλία με την γνωστή ερμηνεύτρια, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα δοθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται αυτό το καλοκαίρι, φωνάζοντας το σύνθημα, «Κάπου σε έχω ξαναδεί». Αυτός είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης αλλά και του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Μαζί θα πουν µερικά από τα πιο αγαπηµένα τραγούδια του Γιάννη που έγραψε µέσα στα χρόνια, και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα . Η ιδιαίτερα αγαπημένη στο κοινό τραγουδίστρια, θα παρουσιάζει τις παλιές και νέες της επιτυχίες. Η φωνή, το ήθος, η ερμηνευτική της δεινότητα, η σκηνική παρουσία και η πληθωρική της προσωπικότητα την καθιστούν πια ως μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής που έχει αντίκρισμα σε ένα ευρύ κοινό.

Η Ελεωνόρα θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα. Με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Μιχάλης Ασίκης / πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας / κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης / μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος / μπάσο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass