«Μάγεψαν» το Σαράγεβο οι έφηβοι χορευτές της Φιλιππούπολης και του «Θετταλού»

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ «ILIDZA 2019»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2019 16:04

Στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού για Παιδιά «Ilidza 2019» που γίνεται στο Σαράγεβο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης συμμετείχαν μέλη των εφηβικών ομάδων των συλλόγων Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης και Μ.Ε.Σ Αβέρωφ «Θετταλός», εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους θεατές αλλά και χορευτικά σύνολα άλλων χωρών.

Το φεστιβάλ ήταν διάρκειας πέντε ημερών (από την Πέμπτη 25 έως και χθες Δευτέρα 29 Ιουλίου) και συμμετείχαν χορευτικές ομάδες από τη Ρωσία, τη Σερβία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Τουρκία, την Τσεχία, το Μαυροβούνιο, την Πολωνία, τη Λιθουανία αλλά και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι χορευτικές ομάδες των συλλόγων Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης και Μ.Ε.Σ Αβέρωφ «Θετταλός» παρουσίασαν χορούς της Θεσσαλίας, των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου καθώς και της Ανατολικής Ρωμυλίας, ενταγμένους σε ένα πρόγραμμα με δυναμικές εναλλαγές στους ρυθμούς, τους βηματισμούς αλλά και στα χρώματα των ενδυμασιών. Οι παραστάσεις έγιναν με τη συνοδεία των μουσικών: Δημήτρη Τσιούτσια (κλαρίνο), Εύας Τσιρώνη (σαντούρι-τραγούδι), Λυδίας Γκαντζώρα (Βιολί), Ανδρόνικου Καράκη (κρουστά).

Η αποστολή αποτελείται από σαράντα πέντε μέλη, ενώ οι μικροί χορευτές συνοδεύονται από τον πρόεδρο της Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης κ. Νίκο Σαγρώση, το μέλος του Δ.Σ. του ΜΕΣ Αβέρωφ «Θετταλός» κ. Δημήτρη Τσιρώνη και τον υπεύθυνο των χορευτικών ομάδων των δύο συλλόγων κ. Σωτήρη Καραβασίλη. Η αποστολή θα παραμείνει και θα ξεναγηθεί στο Βελιγράδι, ενώ θα επιστρέψει στη Λάρισα αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass