Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας πάει Ιταλία

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ 51ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΒΙΑΝΟ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2019 16:08
Φωτογραφία από το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αστέριος Καντώνιας» που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη Λάρισα και συμμετείχε αποστολή από το Αβιάνο της Ιταλίας Φωτογραφία από το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αστέριος Καντώνιας» που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη Λάρισα και συμμετείχε αποστολή από το Αβιάνο της Ιταλίας

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα συμμετάσχει από το Σάββατο 3 έως την Πέμπτη 15 Αυγούστου στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης του Αβιάνο της Ιταλίας (51ο Festival Internazionale del Folklore).

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως φεστιβάλ παραδοσιακού χορού, στο οποίο φέτος συμμετέχουν 7 χώρες από όλο τον κόσμο: Εκουαδόρ, Πολωνία, Ρωσία, Ινδία, Μεξικό, Ιταλία και Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» .

 O Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας συμμετέχει σε μία παγκόσμια πολιτιστική συνάντηση και προετοιμάζει ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από την περιοχή της Σαμαρίνας, της Θεσσαλίας καθώς και από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Μερικές από τις φορεσιές και τα κοσμήματα που τις κοσμούν θα αναδειχθούν από τους χορευτές και τις χορεύτριες του, προβάλλοντας την ομορφιά της ελληνικής ενδυμασίας. Την αποστολή θα συνοδεύσει τριμελής ορχήστρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass