«Αδέρφια» οι ρεμπέτες Λάρισας και Αλμυρού

ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕΜΠΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2019 16:06

Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» συμμετείχε με τη ρεμπέτικη κομπανία του στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ρεμπετών στον Παλιό Πλάτανο Αλμυρού με τους εξής καλλιτέχνες του: Γιώργος Κολτσίδας (τρίχορδο μπουζούκι), Γιάννης Λίταινας (κιθάρα-τραγούδι), Κώστας Νικολάου (μπαγλαμάς-τραγούδι), Θωμάς Αστερίου (Μπαγιαντέρας) (μπαγλαμαδάκι – τραγούδι) και η θεσπέσια Δήμητρα Γιαννούκα στο τραγούδι.

Ως εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας «Η παρέα του Μ. Βαμβακάρη» ο Θωμάς Αστερίου υπέγραψε μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού «Ρεμπέτικο» Πάνο Μαυρογένη ενώπιον του κόσμου, σύμφωνο φιλίας και αδελφοποίησης των δύο Συλλόγων με απώτερο σκοπό τη συνεργασία των δύο συλλόγων και τη σύμπραξη σε κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις. Επιπλέον σκοπός των δύο συλλόγων θα είναι και η γενικότερη συνεργασία των δύο Νομών του Νομού Λάρισας και του Νομού Μαγνησίας σε πολιτιστικά θέματα.

Στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ρεμπετών στον Παλιό Πλάτανο Αλμυρού συμμετείχαν εκτός από τις κομπανίες του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη » και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού «Ρεμπέτικο» και ρεμπέτικες κομπανίες από την Αθήνα, τον Πειραιά, τον Βόλο και την Καλαμάτα.

Όσοι συμμετείχαν στη διήμερη αυτή συνάντηση διασκέδασαν σαν μία παρέα με τραγούδι, φαγητό, χορό και ποτό ως τις πρωινές ώρες.

Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού να ανταμώσουν και πάλι κάτω από τον παλιό Πλάτανο το καλοκαίρι του 2020 στην υπέροχη πλατεία του χωριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass