Η Ματούλα Ζαμάνη στο Σαραντάπορο

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2019 15:00

Μια όμορφη μουσική βραδιά αναμένεται να ζήσουν, όσοι βρεθούν στη συναυλία της γνωστής ερμηνεύτριας Ματούλας Ζαμάνη, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 9 μ.μ., σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαρανταπόρου.

Η εκρηκτική και πληθωρική Ματούλα Ζαμάνη, που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό και τον ακομπλεξάριστο τρόπο που μπλέκει στο ρεπερτόριό της ήχους λαϊκούς, παραδοσιακούς, ροκ ή και ποπ, επικοινωνώντας μοναδικά με τους θεατές, κάνει μια στάση και στο Σαραντάπορο, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Αυτό το καλοκαίρι, με τον καινούριο της δίσκο «Nuka» αγκαλιά, τις αισθηματικές εκλάμψεις, τις μελωδίες που τριγυρνούν στο μυαλό, η Ματούλα Ζαμάνη και οι «Γοργόνες του γιαλού»… πήραν σβάρνα βοσκοτόπια, ραχούλες και ακρωτήρια. Όνειρο είναι η μοιρασιά, η επικοινωνία, ο χορός, το «μάγκωμα», οι σκέψεις που ταξιδεύουν και τέμνονται…

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει η γνωστή ερμηνεύτρια:

«Στις βουκολικές συναντήσεις μας θα ακουστούν τα νέα άσματα, αλλά και οι ιστορίες ερωτικής καταφρόνιας, φυσιολατρικής ραστώνης, νησιωτικού πεφωτισμού, συγκαθιστά του μόχθου και του ρομαντισμού, δημοτικά darkjapan της περηφάνιας, πονήματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου και άλλα ηδονικά της καλοσύνης του καιρού.

Πιο απλά θα παίξουμε λαϊκοδημοτικά… Θα τραγουδήσουμε το ανέφικτο, θα κλείσουμε το μάτι στο ακατέργαστα αληθινό. Θα υμνήσουμε αχαρτογράφητα συναισθήματα και αλλόκοτους μύθους…

Άλλωστε, μόνο τα χάδια και τα φιλιά, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά θα μας σώσουν…

«Επειδή η αισθητική, είναι η ηθική του μέλλοντος»

Μαζί.

-Μάτα».

 «Γοργόνες του γιαλού»: Μένιος Γούναρης: πλήκτρα, synthbass / Θάνος Καζαντζής: τύμπανα, pads / Γιάννης Κονταράτος: βιολί / Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, bass, tapes / Δημήτρης Δημητριάδης: sound engineer / Νίκος Κόλλιας: Μonitoring / Χρήστος Λαζαρίδης: σχεδιασμός φωτισμού / Φροντίδα και Στοργή: AFTOFOTO.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της συναυλίας της Ματούλας Ζαμάνη στο Σαραντάπορο, θα εμφανιστεί και το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα «ARGON», αποτελούμενο από εξαιρετικούς ντόπιους μουσικούς.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass