Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Mr. Highway Band στην Αγιά

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ «ΕΡΩΤ' ΕΡΑΝ»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2019 15:03

Οι Mr. Highway Band θα εμφανιστούν σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη για όλους, στον χώρο του «Έρωτ' εράν» στην Αγιά.

Οι Mr. Highway Band (Λάμπρος Παπαλέξης - Highway Johnny - Jim Tsarnos) αφήνουν στην άκρη τα γκάζια και θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ. Μια επιστροφή στις ρίζες, στις βασικές επιρροές και αρχικές συλλήψεις των τραγουδιών, διαφορετικές ενορχηστρώσεις με πιο φολκ διάθεση, ένα σετ που συνδυάζει τις ήσυχες και ατμοσφαιρικές στιγμές της μπάντας με το γνώριμο κεφάτο χαρακτήρα και την ένταση που χαρακτηρίζει τις ηλεκτρικές εμφανίσεις της. Τρία άτομα, ακουστικές κιθάρες, βιολί, κρουστά, φυσαρμόνικα, και, φυσικά, φωνές, θα δώσουν μια διαφορετική, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα εικόνα του συγκροτήματος.

Με μια σταθερά ανοδική πορεία από το 2011, που περιλαμβάνει την κυκλοφορία τριών στούντιο άλμπουμ και μιας ζωντανής ηχογράφησης, καθώς και τη διοργάνωση του καταξιωμένου πλέον Music Highway Festival, οι Mr. Highway Band θεωρούνται μία από τις πιο ποιοτικές και δραστήριες μπάντες της εγχώριας rock σκηνής, μ' ένα κοινό που τους ακολουθεί πιστά και αυξάνεται διαρκώς.

Όπως λέει ο Λάμπρος Παπαλέξης «Έχοντας διαγράψει από το μακρινό 79 των υπογείων των Αμπελοκήπων έως σήμερα μία πορεία στην τραγουδοποιία και στις ζωντανές εμφανίσεις σχεδόν 35 χρόνων, με κάποια μεγάλα και μικρά διαλείμματα, και επειδή δεν είμαι και ο τύπος του μουσικού που θα μπω στη διαδικασία να μαζέψω όλες τις παλιές μου μπάντες να κάνω ένα tribute "200 χρόνια Λάμπρος Παπαλέξης Ημέρες Πολιτισμού", αποφάσισα για μια περίοδο 1-1,5 έτους να βγω στον δρόμο με μια ακουστική κιθάρα και μερικές φαλτσοφυσαρμόνικες και να παίξω σε μικρούς χώρους στην Αθήνα και στην περιφέρεια, για όσα περισσότερα live γίνεται, και με όλη την αμεσότητα που συνοδεύει μία τέτοια κατάσταση, αναλαμβάνοντας κι όλο το ρίσκο του εγχειρήματος.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη