Ποίηση και θέατρο στα Αμπελάκια

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8.30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9.15 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2019 15:03
Οι δύο προσκεκλημένες ποιήτριες, η Κάτια Γκορετσάν (φωτό νούμερο 1) και η Γιασμίνα Μούγικιτς (φωτό νούμερο 2) Οι δύο προσκεκλημένες ποιήτριες, η Κάτια Γκορετσάν (φωτό νούμερο 1) και η Γιασμίνα Μούγικιτς (φωτό νούμερο 2)

Σήμερα Παρασκευή και ώρα 9:15 μ.μ. στο θέατρο «Βάσα Σολωμού-Ξανθάκη» στα Αμπελάκια, το «Θέατρο Τεχνών» θα παρουσιάσει την κωμωδία του Zωρζ Φεϋντώ «Ράφτης Κυριών».

«Ο Ράφτης Κυριών» πραγματοποιεί σειρά παραστάσεων στα θερινά θέατρα της περιφέρειας και ιδιαιτέρως στο ν. Λάρισας. Συνδιοργάνωση Δήμος Τεμπών -ΔΟΠΑΠΕΠ -Τοπική Κοινότητα Αμπελακίων -Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων .

*Βραδιά ποίησης με δύο ποιήτριες από το εξωτερικό, τη Σλοβένα Κάτια Γκορετσάν και την Κροάτισσα Γιασμίνα Μούγικιτς, που φιλοξενούνται στη χώρα μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος κυκλικών διαμονών «Το καταφύγιο του Οδυσσέα» (συνδιοργάνωση λογοτεχνικό περιοδικό Θράκα- Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων), θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. στα Αμπελάκια. Οι φιλοξενούμενες ποιήτριες θα απαγγείλουν ποίησή τους στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία η Αμπελακιώτισσα», Σύλλογος που προσκάλεσε τις δύο ποιήτριες. Μαζί τους θα διαβάσουν ποιήματα και οι: Cristian Nirca, Μαρία Θουκυδίδου, Νικόλαος Μπαρούτας, Σοφία Μπεκιώτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass