Γαλάνη και Μποφίλιου συμπράττουν με την Ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2019 15:15

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Δίου τη Δευτέρα 12 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ.

Τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν, παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη. Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης και του συγκεκριμένου προγράμματος έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Στις παραστάσεις αυτές συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και αποδίδουν αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, με τον δικό τους τρόπο, δύο πολύ ιδιαίτερες φωνές.

Η Δήμητρα Γαλάνη, μια σπουδαία καλλιτέχνης που επί 40 και πλέον χρόνια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό τραγούδι με τη συνέπεια, τη διορατικότητα και την ποιότητα των μουσικών της επιλογών, την οποία είχε επιλέξει ο ίδιος ο Τσιτσάνης ως ερμηνεύτρια των τραγουδιών του, και η Νατάσσα Μποφίλιου, η πιο σημαντική και αγαπητή σύγχρονη ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει για το ταλέντο της και την απολύτως προσωπική ερμηνευτική της ταυτότητα.

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται μια ορχήστρα προσανατολισμένη στο έργο του μεγαλοφυούς και καινοτόμου συνθέτη, στιχουργού και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, ο οποίος μας κληροδότησε ένα έργο σπάνιας ποιότητας, μαστοριάς και καλαισθησίας, χωρίς το οποίο η εικόνα της ελληνικής μουσικής θα ήταν διαφορετική.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μπουζούκι – Επιμέλεια ορχήστρας: Μανώλης Πάππος. Μπουζούκι: Φώτης Βεργόπουλος. Μπαγλαμάς – φωνή: Βασίλης Προδρόμου. Κιθάρα: Νίκος Γύρας. Πιάνο: Δημήτρης Σίντος, Ακορντεόν: Ντάσσο Κούρτι. Μπάσο: Μιχάλης Δάρμας. Κρουστά: Στράτος Σαμιώτης. Bιολί: Νίκος Βερύκοκος.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 15 ευρώ , είσοδος Θεάτρου 17 ευρώ , φοιτητικά/ανέργων/πολύτεκνων (με επίδειξη κάρτας) 12 ευρώ, παιδικό – από 8 ετών και άνω 12 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass