Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανταμώνουν απόψε οι Καλλιπευκιώτες

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ «ΠΑΤΩΜΕΝΗΣ»

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2019 15:00

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η Πατωμένη» για τα σαράντα χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του, εκδηλώσεις που άρχισαν στις 31 Ιουλίου και συνεχίζονται έως και αύριο Κυριακή 11 Αυγούστου.

Σήμερα δε στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία και το βράδυ αντάμωμα Καλλιπευκιωτών και το δωδεκαήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει αύριο το πρωί στις 11 με Τακτική Γενική Συνέλευση.

Την περασμένη Πέμπτη στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιπεύκης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το εργαστήρι «Πώς γίνεται το παραδοσιακό σαπούνι από ελαιόλαδο»! Δασκάλα και οδηγός η Ασημένια Χατζηπαναγιώτου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας πλήθος Καλλιπευκιωτών και φίλων της Καλλιπεύκης, παρακολούθησαν τα χορευτικά συγκροτήματα των εξής συλλόγων: Μ.Ε.Σ. Συκουρίου με χορούς Μακεδονίας (δάσκαλος ο Σωτήρης Καραβασίλης), Συλλόγου Γυναικών Βρυοτόπου με χορούς για την αγάπη (δασκάλα η Ελένη Φλήκα), Συλλόγου Ποντίων Τυρνάβου με επιλεγμένους χορούς του Πόντου (δασκάλα η Σοφία Κέλογλου - Κυριλίδου) και του Συλλόγου της Καλλιπεύκης με δημοτικούς χορούς, (δασκάλα η Ματίνα Παπαδόντα).

Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και χορό από τον κόσμο που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σήμερα Σάββατο, ώρα 9:00 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο, Εθελοντική Αιμοδοσία. Ωρα 8:00 μ.μ., Θερινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, Πατωμένη.

Αύριο Κυριακή, ώρα 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Τακτική Γενική Συνέλευση.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα