Στη Βρύση Τυρνάβου… τρέχει πολιτισμός

ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΥΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ - ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2019 16:00

Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου που φέτος συμπληρώνει εννιά χρόνια ζωής, είναι έτοιμο να υποδεχθεί καλλιτέχνες και επισκέπτες για άλλη μια μουσική -και όχι μόνο- εμπειρία μέσα στη φύση.

Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες τους την Πέμπτη 22 Αυγούστου με το συγκρότημα «Jumberingas» σε ένα pre-festival πάρτι με ελεύθερη είσοδο. Το κυρίως… μενού του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Αυγούστου με τους: Γιάννη Αγγελάκα, Dirty Fuse, Krotalias, Dury Dava και Diffusion. Το Σάββατο 24 Αυγούστου οι καλλιτέχνες που συμμετάσχουν είναι οι: Χειμερινοί Κολυμβητές, ΛΕΞ, Λευκή Συμφωνία Lefki Symphonia, MONOVINE, Mind Repression.

*Το μεσημέρι του Σαββάτου ο σπουδαίος μπουζουξής Βλάχο, η Σεμέλη Παπαβασιλείου και ο Γιάννης Πατάκας θα παίξουν ρεμπέτικη μουσική και θα συντροφέψουν το… απαραίτητο τυρναβίτικο τσιπουράκι.  

Εισιτήρια: Προπώληση διημέρου: 13 ευρώ. Ταμείο: 8 ευρώ ανά ημέρα.

Εισιτήριο διημέρου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από:

Λάρισα: SNUFF, Αλομπάρ, Walk The Line Barber Shop

Βόλος: Σναφ Βολος

Τυρναβος: Group!e

Παροχές: Δωρεάν κάμπινγκ, μπαρ, μπάρμπεκιου, τουαλέτα, ντουζ και παιδότοπος.

Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου ξεκίνησε το 2011 απο μια παρέα φίλων με κοινό παρονομαστή την ανιδιοτελή αγάπη για τη μουσική και τη μετάδοσή της μέσα απο εναλλακτικές ενέργειες.

Είναι ένα αυτοοργανωμένο και αυτοδιάθετο φεστιβάλ, που το διοργανώνει ένας μικρός πυρήνας ανθρώπων και γίνεται κάθε χρόνο με πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι σε μια υπέροχη τοποθεσία με μεγάλα πλατάνια και φυσική λίμνη.

Ορμώμενοι απο τις κοινωνικοπολιτικές τους ανησυχίες, πλαισίωσαν το Φεστιβάλ με συλλογικότητες και ομάδες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή. Τα πρώτα χρόνια έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης και συμπαράστασης στο Τμήμα Αντιμετώπισης Δυσκολιών Μάθησης και Αναπηρίας "ΤΟ ΣΤΕΚΙ" που λειτουργούσε στον Τύρναβο, καθώς και στο Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Λάρισας. Συμμετείχανε η Φωτογραφική Λέσχη και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass