Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ουγγαρία η Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2019 16:02

Για τα βόρεια της Ουγγαρίας αναχωρεί σήμερα, στις 11 το πρωί, η αποστολή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας προκειμένου να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Zemplen Fesztival, που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική πόλη Satoralyaujhelly (στα σύνορα Ουγγαρίας – Σλοβακίας) από τις 14 έως τις 19 Αυγούστου.

Η 40μελής αποστολή της Ελασσονίτικης Φιλαρμονικής θα παρουσιάσει, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ, ένα απαιτητικό πρόγραμμα ξένων συνθετών αλλά και κομμάτια Ελλήνων συνθετών, προβάλλοντας έτσι την Ελληνική μουσική και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Η επιστροφή της Φιλαρμονικής από την Ουγγαρία στην Ελασσόνα προγραμματίζεται για το πρωί της Πέμπτης 22 Αυγούστου.

Ακόμη, η έντονη δραστηριότητα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας για το φετινό καλοκαίρι συνεχίζεται με την παρουσία της στο 22ο International Youth Band Festival, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου στη Σίνδο. Εκεί θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα ενορχηστρωμένο από τον αρχιμουσικό της Δημήτρη Τσιαβέ και με τη συμμετοχή της ορχήστρας «Αστέρια» και σολίστ τους Μανώλη Χατζημανώλη και Ευλαμπία Ντούλα.

Τέλος, οι καλοκαιρινές καλλιτεχνικές παρουσίες της Φιλαρμονικής της Ελασσόνας ολοκληρώνονται με την παρουσία της στο 8ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Λάρισας, που διοργανώνει η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Σχετικά Άρθρα