Προεόρτια της 4ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών

ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ * Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2019 16:10
Από τη συνάντηση με το Δήμαρχο Κιλελέρ Από τη συνάντηση με το Δήμαρχο Κιλελέρ

Άρχισαν τα προεόρτια της 4ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 26 Αυγούστου από τη Λάρισα με χορευτές τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις τόσο στη πόλη της Λάρισας όσο και στα χωριά του Δήμου Κιλελέρ που είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

Μάλιστα, χθες στο πλαίσιο της προβολής της Χορευτικής Συνάντησης νέα παιδιά προσκαλούσαν τον κόσμο της Λάρισας, χορεύοντας στην κεντρική πλατεία, προσφέροντας μια μικρή γεύση των όσων θα παρακολουθήσουν στη διάρκεια των εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι των Μορφωτικών Συλλόγων Αβέρωφ, Γλαύκης, Πυργετού, Συκουρίου, Φιλιππούπολης και Χάλκης επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο στο δημαρχείο του Δήμου στη Νίκαια, με σκοπό να τον ενημερώσουν για την 4η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών στην οποία θα μετάσχουν 80 χορευτές , από τη χώρα μας και το εξωτερικό και ειδικότερα από την Σερβία, την Σλοβακία και την Παραγουάη. Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών τόνισαν με έμφαση πως σκοπός της συνάντησης αυτής, η οποία αποκτά πλέον χαρακτηριστικά θεσμού, είναι «η ανάπτυξη δεσμών φιλίας μεταξύ των λαών της χώρας μας, της Σερβίας, της Σλοβακίας και της Παραγουάης, με οδηγό το χορό και το τραγούδι, αλλά και η ανάδειξη της παράδοσης των λαών αυτών».

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν με την επίσκεψή τους, δήλωσε δε τη διαρκή και αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κιλελέρ στην προσπάθεια των συλλόγων. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα για την επιτυχία της 4ης Χορευτικής Συνάντησης των Πολιτισμών. Το χορευτικό υπερθέαμα θα εξελιχθεί όχι μόνο στο κέντρο της Λάρισα αλλά και σε συνοικίες της καθώς και σε χωριά (Πυργετός, Γλαύκη, Χάλκη, Συκούριο) της ευρύτερης περιοχής. Σημειώνεται πως η 4η Χορευτική Συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με συνδιοργανωτές το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass