Πάνω από 450 χιλιάδες τα έσοδα του Παζαριού

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2019 20:03 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Αυγ 2019 20:23

Ένα στρέμμα χαλβάδες, τρία στρέμματα κεμπάπ, ψημένα αρνιά, σουβλάκια και λουκάνικα, δεκαπέντε στρέμματα λούνα-παρκ, οκτακόσιες «παράγκες»-εμπορικά καταστήματα -οι τριακόσιες εξ αυτών στον χώρο της Σκεπαστής-, τριακόσιοι πενήντα επαγγελματίες, μία μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μπάση: είναι οι αριθμοί που συνθέτουν το φετινό Παζάρι της Λάρισας.

Σ’ αυτά τα νούμερα θα πρέπει να προστεθούν φυσικά οι χιλιάδες άνθρωποι που καθημερινά περπατάνε στους διαδρόμους του, αλλά και τα εκτιμώμενα 450.000 καθαρά έσοδα που θα μπούνε στα ταμεία του Δήμου Λαρισαίων, σημαντικά αυξημένα σε σχέση με πέρσι αφού η συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς είχε κοστίσει τα διπλά σε σχέση με τη φετινή.

Οι διαδικασίες ενοικίασης των «παραγκών» έχουν ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα και με όλες τις σύννομες διαδικασίες, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Παζάρι της Λάρισας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

 Η υπεραξία του εμπορικού σήματος «Παζάρι Λάρισας» φυσικά θα μεταφραστεί και με εισροή εσόδων στα καταστήματα και τα ξενοδοχεία της πόλης που τις μέρες του Παζαριού εμφανίζουν αυξημένη πληρότητα. Στην εναρκτήρια συναυλία μαζί με τον Δημήτρη Μπάση, θα εμφανιστούν η Σοφία Παπάζογλου και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Το Παζάρι Λάρισας είναι ένας θεσμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την πόλη, ένα «έθιμο» που περιέγραφαν ξένοι περιηγητές ήδη από το 1858 και πλέον έχει καταστεί ένα γεγονός με εξέχουσα δυναμική που προσελκύει κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα. Η ημερομηνία έναρξής του… σημειωμένη με έντονο κόκκινο χρώμα στο ημερολόγιο, αφού θεωρείται το γεγονός του φθινοπώρου, με ελάχιστους Λαρισαίους να μην επισκέπτονται το ονομαστό ανά την Ελλάδα παζάρι της πόλης.

Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass