Νύχτες αργεντίνικου κινηματογράφου

ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2019 16:04

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι «Νύχτες κινηματογράφου στο Μουσείο» και την ενθουσιώδη υποδοχή τους από το κοινό, οι δροσερές βραδιές ισπανόφωνου κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου συνεχίζονται με την προβολή ταινιών του σύγχρονου αργεντίνικου κινηματογράφου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας του Ινστιτούτου Θερβάντες και της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα, που υλοποιείται με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας, θα προβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ η ταινία «Πραγματικές Αλήθειες. Η ζωή της Εστέλα» (Αργεντινή, 2011, 99΄) του Nicolás Gil Lavedra, με τους Susu Pecoraro, Alejandro Awada, Laura Novoa, Φερνάν Μοίρας, Inés Efron, Carlos Portaluppi, Guadalupe Docampo, Guido Botto Fiara, Martin Salazar, Nicholas Condito, Elcida Villagra, Rita Cortese (Βιογραφία, ιστορικό δράμα).

Η ζωή της Εστέλα ντε Καρλότο, πρόεδρου των «Γιαγιάδων της Πλατείας Μαΐου». Η Εστέλα ήταν μια κυρία της μεσαίας τάξης που μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένειά της και τη δουλειά της ως διευθύντριας σχολείου και ζούσε εντελώς απομακρυσμένη από κάθε πολιτική δραστηριότητα. Ωστόσο, μετά την απαγωγή και τη δολοφονία της κόρης της, Λάουρα, και την εξαφάνιση του εγγονού της Γκίντο που τον κρατούσαν οι απαγωγείς του, η ζωή της άλλαξε εντελώς.

Είσοδος δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass