Ράφτης Κυριών

ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 20:20

Δύο ακόμη - τελευταίες παραστάσεις με την υπέροχη - ξεκαρδιστική κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Ράφτης Κυριών» θα δώσει το «Θέατρο Τεχνών»-Λάρισας. Σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στην Ελασσόνα στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο-«Βαρόσι» και την

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ,  στο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» - Λάρισας, για την οποία η προπώληση των εισιτηρίων με 6 ευρώ, για την παράσταση στο Κηποθέατρο θα γίνεται από το ταμείο του «Θεάτρου Τεχνών» στην Τ. Βελησσαρίου και Πηνειού 9 - τηλ: 2410-534.313 - (Δευτέρα: 16/9, Τρίτη: 17/9 και Τετάρτη: 18/9 – (πρωί: 10 - 2 μ.μ. και απόγευμα: 6 μ.μ.-9 μ.μ). την ημέρα της παράστασης από τις 7 μ.μ., στο ταμείο του Κηποθεάτρου).
Οι τιμές των εισιτηρίων και για τις δύο παραστάσεις θα είναι: 5 ευρώ το παιδικό - μαθητικό - φοιτητικό - ανέργων - συνταξιούχων και ομαδικό (ανω των 10 ατόμων), και 8 ευρώ το κανονικό. τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης, Νίκος Ζαρκογιάννης, Σμαράγδα Χατζή, Έλενα Γράβαλου, Σπύρος Κέντρας, Κατερίνα Θεοδοσίου, Λιάνα Δακτυλα, Χρήστος Τσικρίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass