«Οι Αγώνες μας» από αύριο στον θερινό

ΠΕΦΤΕΙ Η «ΑΥΛΑΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 20:21

Με την κοινωνική ταινία «Οι Αγώνες μας» που θα προβάλλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από αύριο Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ, κλείνει ο φετινός κύκλος προβολών

στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά. Είναι η δεύτερη ταινία του Βέλγου Γκιγιόμ Σενέ, η οποία τοποθετεί μια προσωπική ιστορία σ’ ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, εξετάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύπλευρη σχέση του ιδιωτικού με τον δημόσιο βίο.
Ο Ολιβιέ κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει καθημερινά τις αδικίες ενάντια στους υπαλλήλους στο εργοστάσιο όπου εργάζεται. Αλλά από τη μια μέρα στην άλλη, όταν η σύζυγός του εγκαταλείπει ξαφνικά την οικογένειά τους, μένει μόνος του να τα βγάλει πέρα με τις ανάγκες των παιδιών, τις προκλήσεις της καθημερινότητας και τη δουλειά του. Αντιμέτωπος με αυτές τις νέες ευθύνες, αγωνίζεται να βρει μια ισορροπία. Γιατί η Λώρα δεν θα επιστρέψει.
Η ταινία του Σενέ είναι ένας συγκινητικός ύμνος στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και αντίσταση, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες μας. Πρεμιέρα στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών, υποψηφιότητες για Σεζάρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας και Ανδρικής Ερμηνείας, Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Τορίνου. Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Γκιγιόμ Σενέ με τους: Ρομέν Ντιρίς, Λετισιά Ντος, Λουσί Ντεμπέ. Γενική είσοδος 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass