Ενας χώρος… όνειρο για την «Ονείρων Θαύματα»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2019 16:32

Σε ένα νέο χώρο… όνειρο θα στεγάζονται πια η αγάπη, το μεράκι, το πάθος για το θέατρο της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Σκηνής «Ονείρων Θαύματα».

Χθες το βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος της «Ονείρων Θαύματα» που βρίσκεται στην οδό Οδυσσέως 36, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, και παρουσιάστηκαν οι άνθρωποί της, οι στόχοι της καθώς και τα όνειρά της. Οι νέες εγκαταστάσεις είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής Σκηνής που έφτιαξαν ένα χώρο ζεστό όπως τον εμπνεύστηκαν και τον… ονειρεύτηκαν οι ίδιοι.

Η πρόεδρος της ομάδας κ. Δάφνη Δεληγιάννη χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε ότι «Πριν περίπου 20 χρόνια μια ομάδα αθεράπευτα ρομαντικών Ερασιτεχνών του θεάτρου με μοναδικό κίνητρο την ανάγκη έκφρασης και την αγάπη τους για το θέατρο ξεκίνησαν να βαδίσουν στην οδό ονείρων.

Είκοσι χρόνια μετά, είμαστε ακόμα εδώ με πείσμα κόντρα στη λογική των καιρών, εραστές της τέχνης, πιο έμπειροι, πιο συνειδητοποιημένοι και πιο διψασμένοι να βιώσουμε, να συνεργαστούμε, να πειραματιστούμε, να δημιουργήσουμε.

Είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε το λαρισαϊκό κοινό, τους χορηγούς που μας στηρίζουν κάθε χρόνο, τα τοπικά ΜΜΕ, τους ελεύθερους επαγγελματίες που μας βοηθούν, τον Δήμο που προσφέρει την αίθουσα για τις παραστάσεις και πολλούς φίλους που φορτίζουν και δυναμώνουν την ομάδα που στερείται των ευκολιών που προσφέρει η κάλυψη ενός «φορέα». Σε αυτή την πόλη, όλοι δικαιούνται να εκφράζονται ποικιλότροπα και η Τέχνη δικαιούται να έχει τους εραστές της που δεν αποζητούν απ' αυτή μεροκάματα αλλά καταθέτουν την ψυχή τους», ενώ έκλεισε αποκαλύπτοντας ότι η φετινή παράσταση που θα ανεβάσει η «Ονείρων Θαύματα» είναι «Ο άντρας με τη πουά γραβάτα».

Φυσικά παρόν στα εγκαίνια ήταν το προεδρείο της «Ονείρων Θαύματα» που εκτός της προέδρου, αποτελούν η αντιπρόεδρος Ελένη Κατσιμπέρη, η ταμίας Ντέπυ Τσιρακοπούλου και ο γραμματέας Κώστας Πελεκάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass