«Αυλαία» με Παπαδιαμάντη

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο 6ος ΜΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ *ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 Ο «ΣΚΗΝΟΒΑΤΗΣ» ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2019 20:00

Με το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ερως-ήρως» όπως το διασκεύασε και το παρουσίασε η The Prodigy Theatre Company άνοιξε χθες το βράδυ η αυλαία του 6ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών.

Η βραβευμένη με το 1ο Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεατρικών Μονολόγων 2018 του θεάτρου Εύπολις-art παράσταση που διατήρησε το γλωσσικό ιδίωμα του Παπαδιαμάντη συνεπήρε τους θεατές που κατέκλυσαν το θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Η παράσταση ακολουθώντας τις αρχές του θεάτρου του μινιμαλισμού έφερε με καταιγιστικό ρυθμό και χιούμορ το κείμενο που ο κοσμοκαλόγερος από τη Σκιάθο έγραψε το 1897 στο σήμερα. Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, και ερμήνευσε ο Αντώνης Κυριακάκης.
«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΚΗΝΟΒΑΤΗ»
Η εφηβική ομάδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Σκηνοβάτης», πιστή στο ραντεβού της με τον Μύλο Παραστατικών Τεχνών, παρουσιάζει σήμερα Σάββατο και ώρα 9 μ.μ, στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στον Μύλο του Παππά, την παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ σε διασκευή Μ. Κουγιουμτζή. Μέσα από την τέχνη του θεάτρου και με όχημα τη φαντασία και τον αυτοσχεδιασμό, η ομάδα του Σκηνοβάτη, μας καλεί να γνωρίσουμε το παιδί με τα ξανθά μαλλιά που όλο χαμογελά, να επισκεφτούμε τον πλανήτη του Β612 και να ξεκινήσουμε μαζί του ένα ταξίδι γνωρίζοντας τον κόσμο των μεγάλων. Λέξεις όπως ‘εξουσία’ , ‘εντολή’, ‘θαυμασμός’, ‘ντροπή’, ‘εφήμερο’, ‘εξημερώνω’, ‘φιλία’, θα προβληματίσουν τον Μικρό Πρίγκιπα και θα τον κάνουν να επιστρέψει πίσω στο αγαπημένο του τριαντάφυλλο, έχοντας κατακτήσει μια σπουδαία αλήθεια: Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass