«Ταξίδι» στον κόσμο των μεγάλων με οδηγό τον Μικρό Πρίγκιπα

Σήμερα και αύριο στον Μύλο του Παππά θα παρουσιαστεί η παράσταση «Απλόχερα» από το ΣΜουΘ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2019 15:00

«Τον Μικρό Πρίγκιπα» από την εφηβική ομάδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Σκηνοβάτης» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος», παράσταση που παίχτηκε στο πλαίσιο του Μύλου Παραστατικών Τεχνών.

Οι θεατές γνώρισαν και γοητεύτηκαν από το παιδί με τα ξανθά μαλλιά που όλο χαμογελά, επισκέφτηκαν τον πλανήτη του Β612 και ξεκίνησαν μαζί του ένα ταξίδι γνωρίζοντας τον κόσμο των μεγάλων.

*Σήμερα και αύριο στις 9 μ.μ. και στο πλαίσιο του 6ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών στο Κεντρικό Κτίριο του Μύλου του Παππά, η ομάδα εργαστηρίου Combo του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου θα παρουσιάσει την παράσταση «Απλόχερα».

Με αφετηρία την ιδέα δύο ανθρώπων πιασμένων χέρι-χέρι και βασικό θεματικό άξονα τα χέρια ως μέσο επικοινωνίας, επαφής και σύνδεσης, οι εκπαιδευόμενοι των εργαστηρίων του ΣΜουΘ, παρουσιάζουν σκηνές που αφηγούνται την ίδια τη ζωή, καταργώντας τα όρια του παραστατικού χώρου, κινούμενοι ανάμεσα στους θεατές. Χέρια που αναζητούν άλλα χέρια, μπλέκονται σε ένα συνονθύλευμα κίνησης, ρυθμού, λόγου, μουσικής και ήχων, επιδιώκοντας τη σχέση!

Ο μόνιμος στόχος του εργαστηρίου combo, η δημιουργική σύνθεση των παραστατικών τεχνών, ήρθε να ενωθεί με έναν ακόμη, ευρύτερο στόχο, τη δημιουργία μιας παράστασης που θα απευθύνεται σε κάθε κοινό και θα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες.

Σκηνοθεσία-χορογραφία: Δέσποινα Μπουνίτση, βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μπέκου, διδασκαλία Κειμένων: Θανάσης Σαλιαμπούχος, μουσική: Μαρία Δεληγιάννη, Φίλιππος Ζούκας, Γιώργος Γάλλος , Ελένη Κυρπιώτη, κίμενα: Ομάδα Εργαστηρίων ΣΜουθ, εικόνες: Γιάννης Χατζηαντωνίου, Βίκυ Παπαγγελή, βίντεο: Δημήτρης Βάλλας, διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας: Εύη Ορφανίδου.

Ερμηνεύει η ομάδα εργαστηρίων του Combo –ΣΜουΘ: Βασίλης Αρβανίτης, Εμμανουέλα Γουσιοπούλου, Ιωάννα Δάμο, Γιώργος Ζήγρας, Μαρία Καπρίνη, Ελένη Κυρατζή, Μαριάννα Παπαδημητρίου, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Τζένη Ράπτη, Νάντια Σάββα, Μαρία Σαλιαμπούχου, Αντωνία Τρικαλιώτη, Μαρία Τσιρίκογλου, Αλεξάνδρα Φραντζολά, Μαρία Χανδρινού, Περικλής Χασταλής. Συμμετέχουν: Φίλιππος Ζούκας, Γιώργος Γάλλος, Θανάσης Σαλιαμπούχος.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2410614449. (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00).

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2410614449. (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass