H Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στην Αρχαία Ολυμπία

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2019 16:00

Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων «άνοιξε» τη φετινή χορωδιακή χρονιά στο 4ο χορωδιακό φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν η Μικτή χορωδία Πύργου, η Δημοτική χορωδία Φαρσάλων, η Πολυφωνική χορωδία Μυτιλήνης, η Χορωδία Λέσχης Φιλόμουσων Λάρισας και η Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στον προαύλειο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου «ΣΥΓΓΡΕΙΟΝ». Η Δημοτική χορωδία Φαρσάλων, παρουσίασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα με συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών ενθουσίασε το φιλόμουσο κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο της συναυλίας. Στο πιάνο συνόδευε η καθηγήτρια Μουσικής Κατερίνα Ζαρογιάννου και τη χορωδία διηύθυνε ο Κωνσταντίνος Μάτης.

Χαιρετίζοντας την παρουσία της χορωδίας στην Αρχαία Ολυμπία, ο δήμαρχος της πόλης Τάκης Αντωνακόπουλος συνεχάρη τους χορωδούς για την εξαιρετική τους εμφάνιση και παρέδωσε στον πρόεδρο της χορωδίας κ. Γιάννη Μαλέτσικα τιμητική πλακέτα.

Η χορωδία αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο της επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο κάστρο της Πάτρας, στο Ρωμαϊκό Ωδείο στον Άγιο Ανδρέα, στο μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, όπου την ξενάγηση πραγματοποίησε η Αναστασία Δεληδημητροπούλου, κόρη συμπολιτών μας, τον αρχαιολογικό χώρο και τα δύο μουσεία της Αρχαίας Ολυμπίας. Τη χορωδία συνόδευε ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων Νίκος Γκατζόγιας, ο οποίος έδωσε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της χορωδίας Πύργου στη χορωδία της Λάρισας. Επόμενη εμφάνιση της χορωδίας μεθαύριο Παρασκευή (27/9), στα Φάρσαλα, στο 18ο χορωδιακό φεστιβάλ, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της "14ης Γιορτή Χαλβά", με τις χορωδίες Γρεβενών Βόλου και Τρικάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass