Σεμινάριο χορού στον Μύλο

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ - ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΟΥΒΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 15:00

Στο πλαίσιο του 6ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣΜουΘ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο σύγχρονου χορού με τη χορογράφο Αγγελική Γούβη και τίτλο «TRUST», σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. και μεθαύριο Σάββατο από 10 π.μ.-12 μ. στον Μύλο του Παππά (κεντρικό κτίριο, 2ος όροφος).

Στο σεμινάριο σύγχρονου χορού TRUST, οι συμμετέχοντες θα μελετήσουν τον όρο της εμπιστοσύνης, κυρίως σωματικά και λιγότερο θεωρητικά. Μέσα από ατομικές αλλά και ομαδικές ασκήσεις εμπιστοσύνης θα γνωρίσουν καλύτερα το φυσικό σώμα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι κάθε συμμετέχων να αναπτύξει πίστη στην κίνησή του και να μπορέσει να τη μεταδώσει προς τον θεατή.
Συμπεριλαμβάνεται ζέσταμα, αυτοσχεδιασμός, χορογραφημένη κινητική φράση.
Δηλώσεις συμμετοχής: 2410-614.449 (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00)
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
*Η Αγγελική Γούβη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε χορό στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας, την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Το 2013 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στον Σύγχρονο Χορό στο Πανεπιστήμιο του Κεντ - London Contemporary Dance School, ως Υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών). Με έδρα το Βερολίνο εργάζεται ως χορεύτρια, καθηγήτρια χορού και χορογράφος. Επί του παρόντος, συνεργάζεται με την ομάδα σύγχρονου χορού Sasha Waltz & Guests στο Βερολίνο και την Charlotte Engelkes, για την προσεχή νέα παραγωγή της, στη Σουηδία. Ταυτόχρονα, διδάσκει σύγχρονο χορό, κλασικό μπαλέτο και αυτοσχεδιασμό, σε σχολές χορού και στούντιο του Βερολίνου. Από το 2017 παραδίδει σεμινάρια Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού. Προσεχώς θα συνεργαστεί με την Όπερα του Μάιντς στη Γερμανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass