«Πρωτιά» Νέλλης Βασβατέκη στις εκλογές στον Σύλλογο Φίλων της Συμφωνικής

ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 93 ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΕΛΑΒΕ 89 ΨΗΦΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 16:09

Με θριαμβεύτρια την απελθούσα πρόεδρο κ. Νέλλη Βασβατέκη πραγματοποιήθηκε χθες η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας στην αίθουσα «Ηβη Βοζαλή» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η κ. Βασβατέκη σε σύνολο 93 ψηφισάντων έλαβε 89 ψήφους, με τα μέλη του Συλλόγου να αναγνωρίζουν το έργο της απελθούσας προέδρου και να της δίνουν ουσιαστικά την εντολή να συνεχίσει στην προεδρία του Συλλόγου. Οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης άνοιξαν με την κ. Νέλλη Βασβατέκη να κάνει τον απολογισμό της τριετούς θητείας της Διοίκησης και να στέκεται σε σημαντικούς σταθμούς αυτής. Μεταξύ άλλων η κ. Βασβατέκη ανέφερε ότι «Κατά τη διάρκεια των 3 ετών αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, τις σκέψεις για το μέλλον της ορχήστρας, η οποία κατόρθωσε να πρωταγωνιστήσει στα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης γράφοντας μια σημαντική σελίδα στην ιστορία της. Το υποσχεθήκαμε και σταθήκαμε καθ’ όλη την τριετία αρωγοί και συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο που επιτέλεσε στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Πάνο Σάπκα, τον διευθυντή του ΔΩΛ κ. Απόστολο Αλεξίου, την εφημερίδα «Ελευθερία», την κ. Βαρβάρα Βασιλάκη και φυσικά τον μαέστρο της Συμφωνικής Ορχήστρας κ. Χρήστο Κτιστάκη. Ακολούθως ο απερχόμενος ταμίας κ. Αθανάσιος Κουσουλός έκανε τον οικονομικό απολογισμό και ακολούθησαν οι εκλογές.
* Οι υποψήφιοι (που θα συγκροτήσουν το εφταμελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο) και οι ψήφοι που έλαβαν έχουν ως εξής: Μαίρη Αγγέλη (59), Γεωργία Αλεξανδρή (56), Νέλλη Βασβατέκη (89), Βάσω Κατσαρού(65), Βάσω Κοντογιάννη (67), Αθανάσιος Κουσουλός (62), Γιάννα Σεληγκούνα (63), ενώ για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι και οι ψήφοι που έλαβαν: Νιννέτα Αντωνοπούλου (59), Καίτη Νικολίτσα (61), Δημήτρης Ρουπακιάς (62).
* Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και μετά από πρόσκληση της πρωτεύσασας σε ψήφους κ. Βασβατέκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass