H «Λίμνη των Κύκνων» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2019 22:23

H «Λίμνη των Κύκνων», η διάσημη και διαχρονική ιστορία αγάπης με την αξεπέραστη μουσική του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης.

H «Λίμνη των Κύκνων» ήταν η πρώτη σύνθεση για μπαλέτο του μεγάλου συνθέτη και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Μπολσόι στις 4 Μαρτίου του 1877. Η «Λίμνη των Κύκνων» εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του, που κερδίζει σταθερά χρόνο με τον χρόνο μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά των θεατών παγκοσμίως. Η “Λίμνη των Κύκνων” που θα παρουσιαστεί με την κλασική χορογραφία των Πετιπά-Ιβάνοφ με την αναθεωρητική ματιά του Αλεξάντρ Γκόρσκι στην αναβίωση που υπογράφει ο Βατσεσλάβ Γκορντέεφ, αποτελεί μια παράσταση-σήμα κατατεθέν των Κρατικών Μπαλέτων Μόσχας. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικά 18 ευρώ. Παιδικά 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Αλ. Παπαναστασίου 57, 2410-255.672. Βιβλιοπωλείο Κλου, Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, τηλ. 2410-538.597. Public, Κούμα 6, 2410-259.699. Διάρκεια: 2 ώρες με το διάλειμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass