Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΤΣΑΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2019 16:34

Ο Δήμος Λαρισαίων, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στο πλαίσιο εορτασμού για τα 20 χρόνια της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας παρουσιάζει την παιδική όπερα «Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα», μια μουσικοθεατρική παράσταση για νήπια και παιδιά δημοτικού.

Το Libretto (κείμενο και τραγούδια στα ελληνικά) έχει ως θέμα την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος, σε μουσική Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.
Συμμετέχει ζωντανά 10μελές ορχηστρικό σύνολο και σολίστες η Βασιλική Ποζίδου, η Μαρία Νταρακλίτσα και ο Χρήστος Παπαγεωργίου. Μουσική Διεύθυνση Χρήστος Κτιστάκης. Κόστος για κάθε μαθητή, λόγω χρηματοδότησης από το Δ.Ω.Λ., μόνο 3 ευρώ.
Η διάρκειας 50’ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. για το κοινό και κατά τις πρωινές ώρες από Τρίτη 5 έως και Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 (2 παραστάσεις καθημερινά και ώρες έναρξης 10 π.μ. και 11.30 π.μ.) για τα σχολεία της πόλης.
Η παρακολούθηση κοστίζει 3 ευρώ ανά μαθητή και τα σχολεία μπορούν να επικοινωνούν με τον μαέστρο της ορχήστρας κ. Χρήστο Κτιστάκη (τηλ 6972-422.005) για να προγραμματίσουν την οργανωμένη συμμετοχή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass