Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο παιδαγωγικής θεάτρου με τον Λάκη Κουρετζή

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Η ΟΜΑΔΑ «ΕΚΦΡΑΣΗ» ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ «ΒΑΜΒΑΚΕΝΙΟ»

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 16:16

Το δεύτερο για τη φετινή χρονιά σεμινάριο/εργαστήριο Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού, που εντάσσεται στον ετήσιο κύκλο σεμιναρίων που πραγματοποιούνται από την Ομάδα «Εκφραση» με δάσκαλο/εμψυχωτή τον κ. Λάκη Κουρετζή, αρχίζει σήμερα Παρασκευή. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται το τρίτο Παρασκευοσάββατο κάθε μήνα (από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο), με την έναρξη να γίνεται σήμερα και ώρα 7 μ.μ., σε χώρο της Παιδικής Στέγης επί της οδού 31ης Αυγούστου 36 και Σαλαμίνος.

Αύριο Σάββατο το σεμινάριο θα συνεχιστεί στον ίδιο χώρο με ώρα έναρξης στις 11:00.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937-464.106.

*Επίσης, η Ομάδα «Εκφραση» συμμετείχε στην 1η διημερίδα Θεατρικού Παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (Θέατρο Ημέρας) και συνδιοργανώθηκε από το Πανελλήνιο Σωματείο Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Θεώμαι & Δρω» και το Θέατρο της Ημέρας - Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού «Λάκης Κουρετζής».

Ήταν ένα εξαιρετικά εποικοδομητικό διήμερο κατά το οποίο παρουσιάστηκαν εισηγήσεις και πραγματοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια με projects που εφαρμόστηκαν από τις διάφορες ομάδες με σκοπό τη γνωριμία και την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Η Ομάδα «Εκφραση» συμμετείχε στη διημερίδα με το project «ΒΑΜΒΑΚΕΝΙΟΣ: Παίξε – Πλέξε – Δημιούργησε μαζί του».