Ποίημα του Λαρισαίου Στάθη Ιντζέ έγινε τραγούδι στην Αμερική

ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Η SONYA L TAYLOR

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 17:00

Με έναν μοναδικό, σημερινό ήχο και τη ζεστή χροιά της Sonya L Taylor το ποίημα «Η μάχη με το θέρος» του Στάθη Ιντζέ έγινε τραγούδι διεθνών προδιαγραφών με τίτλο «Against summer».

Οι ταλαντούχοι μουσικοί Jaron Hardy, Bryan Shortell και G. Kavaloures καταφέρνουν μέσα από μία ατμοσφαιρική μελωδία να ταξιδέψουν το μυαλό και το σώμα σε μία άνιση μάχη με το καλοκαίρι. Κι είναι άνιση γιατί όσο κι αν προσπαθήσει κανείς δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στον ρυθμό που δημιούργησε αυτό το σύγχρονο «πάντρεμα» της ποίησης με τη μουσική. Ο Στάθης Ιντζές γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986 και αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Λάρισας. Σπούδασε ηλεκτρολογία στη Χαλκίδα. Διευθύνει τις εκδόσεις "Ενύπνιο" και ζει στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο ποίημα είναι κομμάτι της ποιητικής συλλογής «Σεληνάκατος» που κυκλοφόρησε το 2013, ενώ η μετάφραση είναι της Λαρισαίας μεταφράστριας Εύης Σμαρλαμάκη. Το «Against summer» είναι η απόδειξη ότι η ποίηση, η γλώσσα και η μουσική δεν έχουν σύνορα και μπορούν να ταξιδέψουν ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass