«Η χορωδία του Χαρίτωνα» στην Ανάβρα

ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2019 15:00

Ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας Δήμου Αγιάς διοργανώνει προβολή της ταινίας «Η χορωδία του Χαρίτωνα» σήμερα Κυριακή, στις 6:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη κωμωδία του Γρηγόρη Καραντινάκη, ωδή στην εποχή της αθωότητας και στην ελληνική επαρχία του 1960.

Είναι άνοιξη του ‘68. Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να συγκλονίζεται από τον γαλλικό Μάη, αλλά στην Ελλάδα το καθεστώς των Συνταγματαρχών έχει εδραιωθεί για τα καλά. Στη στρατοκρατούμενη Ελλάδα, λοιπόν, μια μικρή επαρχιακή πόλη βρίσκεται σε αναβρασμό. Όλοι ζουν στον ρυθμό του ετήσιου Διαγωνισμού Χορωδιών της περιοχής που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί το επίκεντρο της ζωής στην πόλη.

Ο χαρισματικός γυμνασιάρχης Χαρίτων (Γιώργος Χωραφάς) καθοδηγεί με τον δικό του μαγικό τρόπο τη σχολική χορωδία. Ενώ όλη η πόλη ετοιμάζεται για τη μουσική Ολυμπιάδα της, φτάνει ένας νέος φιλόδοξος στρατιωτικός διοικητής, ο ταγματάρχης Δημητρίου (Ακύλλας Καραζήσης) για να επαναφέρει στην «τάξη και την ασφάλεια» τους κατοίκους.

Ο ερχομός του στην πόλη σηματοδοτεί την έναρξη μιας αλυσίδας γεγονότων, τόσο δραματικών, όσο και διασκεδαστικών, καθώς αναπόφευκτα ανάμεσα στους δύο άντρες κλιμακώνεται μια σύγκρουση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η… Ωραία Ελένη (Μαρία Ναυπλιώτου), η όμορφη μαθηματικός του Γυμνασίου, το μπιλιάρδο και βέβαια, η μουσική…

Η ταινία είναι παραγωγής 2005 και διάρκειας 111 λεπτών.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass