Αναψαν τα φώτα, άρχισε η γιορτή

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ *ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ «STAVENTO»

Δημοσίευση: 28 Νοε 2019 16:30

Λουσμένη με χριστουγεννιάτικο φως είναι από χθες η Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Λίγα λεπτά μετά τις 8 μ.μ. φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας, σηματοδοτώντας και επισήμως την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων.

Στην Κεντρική πλατεία βρέθηκαν χιλιάδες Λαρισαίοι -όλων των ηλικιών- για να δούνε το άναμμα του δέντρου, αλλά και να διασκεδάσουν με το δημοφιλές συγκρότημα των «Stavento». Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψαν -λόγω και της απουσίας του δημάρχου στην Αθήνα για τις εκλογές της ΚΕΔΕ- οι αντιδήμαρχοι Πάνος Σάπκας και Γιώργος Σούλτης. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάπκας στον σύντομο χαιρετισμό του έστειλε μήνυμα γιορτής κι αισιοδοξίας τονίζοντας «Τι είναι τα Χριστούγεννα; Μία συνάντηση σαν την αποψινή που ήρθαμε όλοι εδώ να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να ελπίσουμε πως ό,τι κι αν γίνεται σ' αυτόν τον τρελό κόσμο που ζούμε, εμείς θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε όλοι μαζί. Ο Δήμος έχει ετοιμάσει για έναν και παραπάνω μήνα πολλές εκπλήξεις -πολλές τέτοιες συναντήσεις. Θα δούμε δρώμενα στους δρόμους, στο κέντρο, στις συνοικίες, στο Ωδείο, στα Μουσεία, στο «Πάρκο των Ευχών». Μην ξεχνάτε όμως ένα πράγμα: να περάσουμε κι αυτές τις γιορτές μαζί! Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές!». Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Σούλτης που σημείωσε «Η Λάρισα είναι έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με πολύ περισσότερες εκδηλώσεις από κάθε άλλη χρονιά και με πολύ πιο όμορφο στολισμό. Θέλω να μεταφέρω τα χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές του δημάρχου και όλης της δημοτικής αρχής, να ευχηθώ να περάσουμε όλοι καλά με τις οικογένειές μας, το μυαλό μας όμως να είναι στους ανθρώπους που έχουν περισσότερη ανάγκη και να τους δείχνουμε και έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Για να γίνουν όλα αυτά δούλεψε πολύς κόσμος και θα ήθελα αυτόν τον κόσμο να τον ευχαριστήσω: τους ανθρώπους του Δήμου, τους μουσικούς, όλους όσοι βοήθησαν και κυρίως τους ηλεκτρολόγους που έκαναν τόση δουλειά στους δρόμους της Λάρισας και θα μας βοηθήσουν να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!». Δέκα, 9, 8… 3, 2, 1 με την πλατεία να λούζεται στο χριστουγεννιάτικο φως, σκορπώντας στην ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη μαγεία. Στη σκηνή που είχε στηθεί στη φωταγωγημένη Κεντρική πλατεία εμφανίστηκαν οι «Stavento», που με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο τους αντάμειβε με το πιο θερμό του χειροκρότημα. Προπομπός της εκδήλωσης η Φιλαρμονική του Δήμου που παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης για να καταλήξει στην Κεντρική πλατεία συμμετέχοντας κι αυτή στη γιορτή. Την παρουσίαση έκανε η Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass