Πρωταγωνιστής η... παράδοση

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ»-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9.15

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 16:01

Με πρωταγωνιστή την... παράδοση συνεχίστηκαν χθες τα Δευτερότριτα στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Στη σκηνή του θεάτρου μεταφέρθηκαν τέσσερα εμβληματικά δημώδη άσματα-ποιήματα, τα «Του νεκρού Αδερφού», «του Γιοφυριού της Άρτας», «της Κακιάς Πεθεράς» και «ο Βασιλιάς».

Για τη θεατρική μεταφορά των τεσσάρων αυτών παραλογών, κατηγορία όπου εντάσσονται αυτά τα δημοτικά τραγούδια, έγινε χρήση μάσκας, υπερμεγέθους κούκλας και ζωντανής μουσικής από κιθάρα, μαντολίνο, φλάουτο, πανδουρίδα, κρουστά. Η θεατρική παράσταση με τα δημώδη άσματα θα παιχτεί και σήμερα Τρίτη και ώρα 9.15 μ.μ., στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» καθώς και τη Δευτέρα και Τρίτη 9 και 10 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

Η σύλληψη, η διδασκαλία και η μουσική είναι του Θεόδωρου Οικονομίδη, ενώ ερμηνεύουν οι: Βασίλης Νανάκης, Αντονέλλα Χήρα, Μαρία Ραϊστέλλη, Λιάνα Μήνια. Μουσική παίζουν: Λιάνα Μήνια (φλάουτο- κρουστά-τραγούδι) και Θ. Οικονομίδης (κιθάρα-πανδουρίδα-μαντολίνο-αφήγηση).

Κατασκευή κοστουμιών: Βαΐτσα Γαδετσάκη, βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Ραϊστέλλη, βοηθός παραγωγής: Άγγελος Αντωνίου. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ κανονικό. 8 ευρώ ανέργων-παιδικό-φοιτητικό.

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 2410-533.417, καθημερινά: 10 π.μ. -1 μ.μ. (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass