Η Ντούλτσε Πόντες μέλος του Συλλόγου Φίλων Εννιο Μορρικόνε

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ «ΦΑΝΤΟ» ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2019 20:14

Φωτογραφίες: Αλίνα Κέκη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Moriccone και ο πρόεδρός του Κωνσταντίνος Παπακώστας συνάντησε τη μεγάλη performer-ερμηνεύτρια από την Πορτογαλία Dulce Pontes στην εκπληκτική παράσταση που έδωσε στην Αθήνα στο Christmas

Theater. Μάλιστα η κορυφαία ερμηνεύτρια έγινε μέλος του Συλλόγου υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα που της ενεχείρισε ο κ. Κωνσταντίνος Παπακώστας. Ως ένδειξη σεβασμού για τη συνεργασία της ιέρειας του «φάντο» με τον μεγάλο maestro η Λέσχη Ennio Moricone προσέφερε δώρα και αναμνηστικά που σχετίζονται με τις δράσεις του συλλόγου. «Ευχαριστήσαμε την κ. Dulce Pontes για την ιδιαίτερη συνάντησή μας και για την αφιέρωση που έκανε στο μέσο της live εμφάνισής της, ερμηνεύοντας το ‘Cimema Paradiso’ κραυγάζοντας στο τέλος ‘‘Viva Ennio Morricone’’» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Παπακώστας, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Η εξαίρετη αυτή προσωπικότητα, η αύρα της οποίας αποτελεί πηγή έμπνευσης για το έργο μας, αφού μας ευχαρίστησε για τις ιδιαίτερες τιμές, δέχθηκε μετά χαράς να υπογράψει στη λίστα μελών του club μας δηλώνοντας ότι η αγάπη της για τον Ennio είναι πολύ βαθιά και ότι το έργο του συλλόγου μας είναι τεράστιο, ενώ μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι κι αυτή στην προβολή του ντοκιμαντέρ του Giuseppe Tornatore στις Κάννες» επισήμανε ο κ. Παπακώστας.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για μία από κοινού διοργάνωση στο μέλλον, είτε σε εγχώριο επίπεδο είτε σε μία από τις λατινογενείς χώρες της Μεσογείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass