Το «Κίτρινο υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή

Παρουσιάζεται την Τετάρτη στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 22:45

Οσα δεν είπε ποτέ η Σεμίνα Διγενή τα έγραψε στο βιβλίο της «Κίτρινο υποβρύχιο» που θα παρουσιαστεί μεθαύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Για το «Κίτρινο υποβρύχιο» που είναι ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό

κείμενο, μια σύνθεση μεταξύ μαρτυρίας, ρεπορτάζ και μυθοπλασίας. Θα μιλήσουν η ηθοποιός-σκηνοθέτης Ηρώ Μουκίου, ο μουσικός, ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Διογένης Δασκάλου και η δικηγόρος Μαρία Γαβαλά. Επιβάτες του "Κίτρινου υποβρυχίου" δεν είναι μόνο οι θρυλικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής που συνάντησε η συγγραφέας, αλλά και τα μέλη μιας παράξενης –υπαρκτής– ελληνικής οικογένειας, οι πρωταγωνιστές αδιέξοδων ερώτων και οι υπαίτιοι τραυμάτων που δεν έκλεισαν ποτέ. Όλοι αυτοί, σε μια μαγική περιστροφική σκηνή, με ολοζώντανα τα παρασκήνια μιας ταραχώδους προσωπικής και δημοσιογραφικής διαδρομής, από το 1975 στις εφημερίδες κι από το 1982 στην τηλεόραση. Ένα ντοκουμέντο, το αφηγηματικό νήμα του οποίου ξετυλίγεται με το «Yellow Submarine» των Beatles. Τα τραγούδια και η μουσική όχι απλώς δίνουν τον τόνο της αφήγησης, αλλά και συμβάλλουν μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο στην εξέλιξή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass