«Ομορφη ζωή» με τον Θοδωρή Βουτσικάκη

Συναυλία του ταλαντούχου μουσικού αύριο στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 22:46

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του ξεχωριστού τραγουδιστή Θοδωρή Βουτσικάκη αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Πρόκειται για μια συναυλία με αφορμή τη

δισκογραφική συνεργασία του με τους κορυφαίους δημιουργούς Nicola Piovani και Λίνα Νικολακοπούλου. Η αγαπημένη στιχουργός, με το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, ανθολογεί για τον νεαρό ερμηνευτή ένα μουσικό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, που ξεδιπλώνει τα πολύχρωμα αισθήματα τόσο του ελληνικού όσο και του ιταλικού μουσικού πολιτισμού. Στη συναυλία παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα τραγούδια του νέου δίσκου των Piovani – Νικολακοπούλου – Βουτσικάκη με τίτλο «Όμορφη ζωή». Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έχει ξεχωρίσει στην έως τώρα πορεία του για τις συνεργασίες του με σπουδαίους δημιουργούς, για τους ρόλους που ερμηνεύει στο μουσικό θέατρο, αλλά κυρίως για τον ξεχωριστό τρόπο ερμηνείας του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δρόμοι των τριών καλλιτεχνών συναντήθηκαν με αφορμή την καλλιτεχνική «συγγένεια» αλλά και την έντονη επιθυμία να τραγουδηθούν στα ελληνικά –σε μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά– αγαπημένες μελωδίες και ορισμένα κρυμμένα διαμάντια του συνθέτη. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Προπώληση: Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και τις ώρες από 10 π.μ.-1 μ.μ. καθημερινές εκτός Σαββατοκύριακο και Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 10 π.μ.-1 μ.μ. και 6 μ.μ.-8 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass