Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mezzotono: Mad in Italy στο ΔΩΛ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8.30 ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2019 20:59

Μετά την τεράστια επιτυχία της συναυλίας τους, προχθές στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι Ιταλοί Mezzotono θα βρεθούν σήμερα στις 8.30 μ.μ. στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας για μία και μοναδική συναυλία. Οι Mezzotono θα παρουσιάσουν

μια διαφορετική και πολύ πρωτότυπη παράσταση, χωρίς καθόλου όργανα, αλλά μόνο με πέντε φωνές, που μιμούνται τον ήχο των πραγματικών οργάνων, μια παράσταση που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.
Διαθέτοντας μια κωμική προσέγγιση, οι ερμηνευτές ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του κοινού με τρόπο ευγενικό και ποτέ πιεστικό.
Στόχος είναι να παρουσιάσουν ένα ρεπερτόριο με ιταλικά τραγούδια που καλύπτουν πάρα πολλά είδη μουσικής, όπως τζαζ και big band, ποπ, μπόσα νόβα, μάμπο, τάνγκο, παραδοσιακή ή κλασική. Και απ’ ό,τι φαίνεται, με τη φωνή και μόνο είναι δυνατό να κάνουν τα πάντα!
Μερικές από τις σημαντικότερες εμπειρίες τους είναι: το Φεστιβάλ Τζαζ του Ντουμπάι με τους James Morrison και Jonathan Butler, η περιοδεία τους στην Κίνα, η συναυλία τους στην Όπερα του Καΐρου, το Φεστιβάλ Τζαζ Johor Bahru, το Φεστιβάλ Τζαζ του Λονδίνου, το Πράσινο Φεστιβάλ Βοστόνης στις ΗΠΑ, οι Jornadas Musicales Del Norte στη Χιλή και την Αργεντινή, η περιοδεία σε 12 αφρικανικές χώρες. Στην Ιταλία το συγκρότημα έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε συναυλιακούς χώρους και στην τηλεόραση (RAI, MEDIASET, SKY).
Συντελεστές:
Mezzotono: Daniela Desideri, Tanya Pugliese, Fabio Lepore, Luigi Nardiello, Andrea Maurelli
Με δελτία ελεύθερης εισόδου, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού στον Μύλο του Παππά (καθημερινά από 10 π.μ. – 1 μ.μ., τηλέφωνο 2410-614.449).