Καταχειροκροτήθηκε η Μουσική Σχολή Νίκαιας

ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2019 16:10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος με αναφορά στο ποιοτικό, εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο που επιτελείται στη σχολή από τον διευθυντή κ. Γιώργο Κουλιόπουλο και όλους τους καθηγητές της και απ' αυτούς που συμμετείχαν στα μουσικά σύνολα αλλά και απ' αυτούς που δεν συμμετείχαν, όμως βοήθησαν ουσιαστικά και πρακτικά προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εμφάνισή τους. Προς επιβεβαίωση δε των λεγόμενων του δημάρχου απονεμήθηκαν τίτλοι σπουδών, όλοι με άριστα, στις ακόλουθες μαθήτριες της σχολής: Πτυχίο Αρμονίας στις Ανδρομάχη Κουλιοπούλου, Ευαγγελία Τσιάμπα και Αναστασία – Πηγή Χαλκιά. Πτυχίο Φυγής στην Ευφροσύνη Παναγιωτακοπούλου. Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα και την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ. και της Σχολής, αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος, αφού εξήρε το έργο που κάνει η Μουσική Σχολή, κάνοντας έναν απολογισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κιλελέρ τόνισε «Φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ διοργάνωσε με επιτυχία τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις κοινότητες του Δήμου μας. Επιδιώξαμε και καταφέραμε να μεταφέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στα χωριά μας, όπως κάναμε και τα τελευταία πέντε χρόνια. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το τελικό αποτέλεσμα και να συγχαρώ όλες και όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων, τις τοπικές κοινότητες και τους κατά τόπους συλλόγους. Ειδικότερα, τα μέλη των χορωδιών Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή», Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ, Χάλκης και των παιδικών, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους μαέστρους που τις διηύθυναν και τους μουσικούς που τις συνόδευσαν, τους μαθητές και τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους που διοργάνωσαν φιλανθρωπικά bazaar και παράλληλες δράσεις. Εύχομαι το 2020 να είναι καλότυχο. Υγεία, ευτυχία και προπάντων αισιοδοξία». Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και παρουσίασαν το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο:

Προπαιδεία- Προωδειακή

Στο πιάνο συνόδευσε η Καθηγήτρια της Σχολής Αντιγόνη Τσιπλακούλη Διδασκαλία – Επιμέλεια - Παρουσίαση: Σωτηρία Μακρυγιάννη.

Χορωδία Φυτώριο

Ενορχήστρωση: Μανώλης Καμπούρης. Διδασκαλία - Διεύθυνση: Άσπα Αγοραστού.

Παιδική – Νεανική Ορχήστρα

Ενορχήστρωση - Διεύθυνση: Ευαγγελία Ζαπίτη.

Εφηβική Ορχήστρα

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση: Μανώλης Καμπούρης.

Παιδική – Νεανική Χορωδία

Τις Χορωδίες Φυτώριο και Παιδική συνόδευσαν οι καθηγητές της Σχολής:

Βιολί: Στέλλα Τσιαρδάκα. Φλάουτο: Ειρήνη Τσερώνη. Ακορντεόν: Ευαγγελία Ζαπίτη. Κιθάρες: Θωμάς Αθανασέλος, Γιάννης Κατσανούλης. Πιάνο: Νάντια Μιχαλούλη (Φυτώριο), Αντιγόνη Τσιπλακούλη (Παιδική – Νεανική). Κρουστά: Παπαθανασίου Άγγελος (Rockinaround) και Χασιώτης Γιάννης, μαθητές. Ενορχήστρωση: Μανώλης Καμπούρης. Διδασκαλία - Διεύθυνση: Άσπα Αγοραστού.

Προπαιδεία-Προωδειακή, Φυτώριο και Παιδική-Νεανική Χορωδία

Ενορχήστρωση: Μανώλης Καμπούρης. Διεύθυνση: Άσπα Αγοραστού.

Τη χριστουγεννιάτικη συναυλία παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΔΣ Αχιλλέας Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Κιλελέρ Ιωάννης Μπακαλόπουλος, Αχιλλέας Χατζούλης και Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη ΤΣ κοινοτήτων, πρόεδροι και μέλη διοικήσεων Οργανισμών και Συλλόγων του Δήμου Κιλελέρ και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass